Service Aer conditionat

Ai nevoie de Reparatii Aer Conditionat?

Va stam la dispozitie pentru service aer conditionat in Bucuresti indiferent de anotimp sau defectiune, oferindu-va servicii complete de intretinere / montaj de cea mai buna calitate.

Reparatii Aer Conditionat

Suntem prompti si punctuali si intervenim rapid de aceea va stam la dispozitie pentru orice problema legata de aerul conditionat.

Chiar daca aparatul nu prezinta o defectiune tehnica, recomandam mentenanta anuala a acestuia, prelungindu-i in acest fel durata de viata, evitarea costului unei reparatii aer conditionat dar si o economie cu aproximativ 10% a energiei electrice.

Oferim preturi atractive si pachete complete!

Revizie si Igienizare

Recomandam Revizie aer conditionat o data pe an, pentru aparatele utilizate in locuinte si de doua ori pe an, pentru aparatele utilizate in multinationale, cladiri de birouri, cabinete medicale, etc. Efectuand revizie aer conditionat in timp util, prevenim aparitia defectiunilor tehnice ce pot genera costuri substantiale.

Igienizarea se efectueaza folosind ustensile si solutii profesionale dezinfectante si antibacteriene. Dupa acest meticulos proces de igienizare va asiguram ca scapati cu certitudine de mucegaiul depus pe unitatea din casa, de mirosurile neplacute si de fumul de tigara. La sfarsit de igienizare se va vedea diferenta deoarece aerul refulat in casa va fi mult mai curat si sanatos.

Incarcare Freon

Daca observati ca aparatul de aer conditionat nu mai raceste corespunzator este foarte posibil ca freonul din instalatie sa nu mai existe in cantitate optima si trebuie completat sau reincarcat complet. Acest lucru se face prin verificarea presiunilor de lucru a fiecarui tip de freon in instalatie. Pierderea de freon se produce pe la imbinari, prin fisuri, pori sau prin strapungere mecanica a instalatiei frigorifice.

Daca instalatia a pierdut mai mult de 20% din agentul refrigerant se va remedia obigatoriu cauza prin incarcarea totala cu freon. Se pot face si o completare cu freon prin adaugarea in instalatie a maxim 20% din cantitatea totala.

Montaj si Vanzari

Instalarea sau montajul de aer conditionat se face de cchipa noastra de profesionisti.
Ne dorim clienti multumiti, de aceea, folosim doar echipamente profesionale pentru montarea si instalarea aparatelor de aer conditionat.

Esti in cautarea unei firme pentru vanzare aparate aer conditionat ? Noi oferim spre vanzare aparate aer conditionat pentru o gama variata de modele si marci testate si verificate.

Contacteaza-ne acum pentru montaj aer conditionat, instalare, service, reparatii sau vanzare.

Ai nevoie de noi in Bucuresti?

Daca numarul comenzilor, locatia actuala, traficul si alti factori ne permit, putem ajunge chiar si in 1-2 ore la dumneavoastra.